Afdelinger

Coop Idræt, Albertslund (tidligere FDBI) har med sin 85-årige historie aldrig haft en bredere vifte af idrætslige aktiviteter at byde på end lige netop nu.
Hvis man til Coop Idræt, Albertslunds arbejde lægger de tilbud, som Coop Personaleforening Albertslund (PF) har som tilbud i løbet af et år, så må man konstatere, at der med disse, i fællesskab, er blevet opbygget et glimrende foreningsliv.

Indenfor rammerne af det rent sportslige virke findes der i Coop Idræt, Albertslund muligheder for at dyrke såvel de helt traditionelle som de mest "moderne" idrætsgrene.

Foreningens arbejde var i de første mange år forankret i de tre mest populære aktiviteter her til lands nemlig: Fodbold, håndbold og badminton.

Da der i løbet 1980’erne opstod et behov for alternative discipliner blandt ansatte i virksomhederne, fulgte Coop Idræt,Albertslund i kølvandet på denne udvikling. Løb, Cykling, Stavgang, Gymnastik blev naturlige elementer i foreningen, ligesom Bowling, Golf, Ski og SNAFFII – (Socialt Netværk og Aktivitets Forening For It Interesserede), er blevet det i de senere år.

Det seneste tiltag er Coop Motor Club, som kom til i 2012, hvor man mødes til forskellige arrangementer.

Håndboldafdelingen er ikke pt. repræsenteret på det aktive plan, men er blevet mere en kulturel forening, hvor man mødes ca. en gang om måneden til forskellige arrangementer (håndboldkampe, museumsbesøg m.m.). Det samme gælder desværre også fodbold.